PL-ADS.com-Największy portal ogloszeń w W.Brytanii, Anglii

 
 
 
Szukam pracy i oferty pracyOferuje pracę
 
 
 
 
 
 
Zamieśćić ogłoszenie
 
 
 

URL ogłoszenia:

 
 

Dolączyć do ulubionychGamybos darbuotojo Škotija

Ogłoszenie:
Vieta: Aberdeenshire/Scotland
Darbo pobūdis: Nuolatinė Laikinas
Darbo užmokesčio tarifai: £ 6,19 už valandą

Mūsų klientas, užimta gamykla įsikūrusi Mintlaw.
Skirtos maisto produktų gamybos operatyviems darbuotojams, prisijungti prie jų greitai judančios komandos. Nors ankstesnė gamybos patirtis yra pageidautina, tačiau neprivaloma, nes pilnas apmokymas bus suteiktas.

Kandidatams turėtų būti patogu dirbti lengvai atšaldytose aplinkose ir entuziastiško "aš galiu" požiūrio į darbą. Geras Fizinis pasiruošimas būtinas , nes gali tekti kilnoti sunkius dalykus.

Atrinkti kandidatai dirbs įvairiomis pamainomis, 6 dienas per savaitę nuo pirmadienio iki šeštadienio.

Maisto gamybos operatyviniai darbuotojai turi būti lanksti, atsižvelgiant į darbą pamainomis ir viršvalandžius, turėtų būti nedelsiant pradėti ir turėti savo transportą, jei gyvena už darbo ribų ploto.

Visiems kandidatams, Užsiregistravusiems BePersonnel Ltd reikės pateikti tapatybę patvirtinantį dokumentą ir įrodymus dėl darbo patirties, profesinio mokymo ir kvalifikacijos .Mūsų klientų nuomone, yra būtina šiai pozicijai.

Jei jus domina pirmiau pateiktos laisvos darbo vietos, prašome susisiekti su Jarek. Daugiau informacijos Telefonu: 00441349 338803 arba elektroniniu paštu siuskite CV jarek@bepersonneltd.com

Dėl didelės apimties paraiškų gavimo, deja tik su išrinktaisiais bus susisiekta. Tačiau mes, išlaikysime jusugyvenimo aprašymą ir informacini failą šešerių mėnesių laikotarpiui, jog galėtume susisiekti su jumis dėl laisvu artėjančiu pozicijų.
Imię: Jarek
Telefon: 00441349883303
E-poczta:
Miejscowość: Alness, UK
ID ogłoszenia: #25708
Ogłoszenie zamiesczone: 2012-11-08
Przeczytano razy: 522
 
 
 
 
Generated in: 0.3011 sec. ,mysql 0.2760 sec. (24)
Zamknij okno